Tonteri kuudenneksi Burton US Openin slopestylessä

10.3.2018 Roope Tonteri on sijoittunut kuudenneksi Vailissa Coloradossa lasketussa Burton US Openin slopestylessä.

Tonteri finaaliin Burton US Openin slopestylessä

8.3.2018 Roope Tonteri on laskenut jatkoon myöhään keskiviikkoiltana Suomen-aikaan lasketusta slopestylen karsinnoista.

Burton US Open jatkaa kovaa kisakautta

5.3.2018 Historian 36:net Burton US Openit järjestetään 7.-10.3. Vailissa, Coloradossa. Kisaan Suomesta kutsun ovat saaneet Rene Rinnekangas, Roope Tonteri ja Markus Malin.

Perinteinen Spring Camp Rukalla 3.-6.5.

28.2.2018 Jo perinteeksi muodostunut Spring Camp järjestetään jälleen. Vapun jälkeen Rukan kevätlumilla on luvassa kevätsessailua parhaimmillaan - kaikille lumilautailijoille ikään ja taitotasoon katsomatta.

World Rookie Tourilla Suomelle neloisvoitto ja yksi hopea

26.2.2018 Pilassa Italiassa lasketussa World Rookie Tourin slopestylessä Suomen joukkue menestyi loistavasti: rookie-tyttöjen sarjassa tuli hopeaa ja rookie-pojissa jopa neljä ensimmäistä sijaa meni Suomeen.

SUOMI TOUR 2018 - TALMA 10.-11.3.

Kauden kolmas Suomi Tourin kilpailu ja viimeinen ennen SM-kisoja järjestetään Talmassa. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat suomitourilaiset!

Suomalaiset jäivät karsintoihin huikaisevassa miesten big airissa

21.2.2018 Pyeongchangissa laskettiin big airin miesten karsinnat - ja taso oli ällistyttävä. Jokainen suomalaisista sai oman, vaativan temppunsa todella hienosti päälle, mutta se ei riittänyt finaalipaikkaan.

Rukajärvi ulkona big airin finaalista

19.2.2018 Enni Rukajärvi jäi Pyeongchangin big airissa karsintoihin.

Lindfors yhdeksänneksi crossissa

15.2.2018 Anton Lindfors on laskenut lumilautacrossissa uransa parhaan olympiasijoituksen. Haastavalla radalla Lindfors laski yhdeksänneksi. Voiton otti myös aikalaskut voittanut Ranskan Pierre Vaultier.

Piiroinen ei saanut laskua pystyyn hurjassa finaalissa

14.2.2018 Peetu Piiroinen laski upeasti Pyeongchangin halfpipessä finaaliin, mutta ei saanut siellä rania kasaan. Näin ollen Vancouverin hopeamitalisti joutui tyytymään finaalin viimeiseen sijaan.

Piiroinen finaaliin halfpipessä

13.2.2018 Peetu Piiroinen jatkaa Pyeongchangin olympialaisissa finaaliin. Hänen toisen laskun pisteet riittivät 11. sijalle, kun 12 pääsi jatkoon. Äärimmäisen kovatasoiset karsinnat voitti Yhdysvaltojen Shaun White.

Rukajärvelle olympiapronssia

12.2.2018 Enni Rukajärvi on ottanut PyeongChangin olympialaisista slopestylen olympiapronssia. Kilpailun voitti yhdysvaltalainen Jamie Anderson ja toiseksi tuli Kanadan Laurie Blouin.

PyeongChangin aikataulu - ota tästä haltuun

7.2.2018 PyeongChangin olympialaiset ovat jo ovella! Avajaisia vietetään perjantaina 9.2. ja tositoimiin päästään jo seuraavana päivänä.

SUOMI TOUR 2018 : VUOKATTI 10.-11.2.

29.1.2018 Kauden toinen Suomi Tour on aivan kulman takana. Tervetuloa mukaan - olitpa kokenut luikauttaja tai parkkien tulokas.

Rukajärvi kolmanneksi X Gamesin slopestylessä

27.1.2018 Enni Rukajärvi on sijoittunut pronssille viimeisessä slopestyle-kilpailussa ennen olympialaisia.

Puhakka toiseksi ja Taka kolmanneksi Livignon World Rookie Tourilla

25.1.2018 Kaksi suomalaista on noussut palkintopallille junnukisassa Italiassa.

Lumilautajoukkue olympialaisiin koossa

24.1.2018 Olympiakomitea on julkistanut tänään viimeiset urheilijavalinnat PyeongChangin talviolympialaisiin, ja sen myötä myös lumilautailijat. Suomesta Koreaan lähtee yhteensä kahdeksan lautailijan laaja ja iskukykyinen joukkue.

Open Tour

23.1.2018 Open Tour on kuuden itsenäisen parkkilaskemiseen keskittyvän tapahtuman kiertue, jonka toteuttaa lumilauta- ja freestylehiihtoseurat, yhdessä hiihtokeskusten ja aktiivilaskijoiden kanssa.

Piiroinen seitsemänneksi Laax Openin halfpipessä

20.1.2018 Peetu Piiroinen on sijoittunut halfpipen maailmancupin viimeisessä kilpailussa seitsemänneksi.

Maaliskuussa on tytöt kiertueella

19.1.2018 Girls on Tour on neljän itsenäisen tytöille ja naisille suunnatun tapahtuman kiertue, jota ovat toteuttamassa aktiiviset naislaskijat yhteistyössä mm. hiihtokeskusten, hiihtokoulujen ja seurojen kanssa.

Ajankohtaista