Ikola voittoon ja Pikkujämsä kolmanneksi World Rookie Tourin finaalissa

Ischglissä Itävallassa lasketussa nuorten kansainvälisen World Rookie Tourin kauden viimeisessä slopestyle-kisassa rookie-tytöissä Henna Ikola on voittanut ja Elli Pikkujämsä tullut kolmanneksi. Ikolan voittopisteet olivat 70,5, ja Pikkujämsä keräsi parhaasta laskustaan 53,3 pistettä. Toiseksi tuli norjalainen Hanne Kjoll Eilertsen pisteillä 54,0.

- Oli hyvä kisa, vaikka oikeiden vauhtien saaminen hyppyriin oli vaikeaa. Kun vauhdit osuivat kohdilleen, niin oli huippu hauskaa, Henna Ikola kommentoi.

- Ishcglin sloperata oli melko haastava tytöille. Henna ja Elli onnistuivat todella varmasti perustempuissaan sekä karsinnoissa että finaalissa. Hienosti vedetty, valmentaja Anni Halonen kommentoi.

Rookie-pojissa finaaliin laskenut Rene Rinnekangas kaatui laskunsa sijoittuen sijalle sijalle 13 pisteillä 27,0. Rookie-pojat voitti norjalainen Mons Roisland pisteillä 94,0.

Hennan paras lasku: backside 360 mute, frontside 360 indy, 50-50 mellakka polejamista boardslide ja 50-50 frontside 180

Ellin paras lasku: backside 360 tailgrab, frontside 360, 50-50 stalefish polejamista, frontside lipslide ja backside boardslide

Ajankohtaista