Kids on Board –hanketyöntekijä Pohjois-Suomeen

Suomen Lumilautaliitto hakee työntekijää Kids on Board -hankkeelle Pohjois-Suomeen.

Suomen Lumilautaliitto Ry:n Kids on Board -koulukiertue on turvallinen ja hauska tapa tutustua lumilautailuun koulun sisätiloissa Burtonin kehittämillä välineillä. Hankkeen tavoitteena on tutustuttaa esikoululaisia sekä 1.-3. luokkalaisia lapsia lumilautailuun ja ohjata heidät harrastuksen pariin. Temppuillaan, kikkaillaan ja pidetään hauskaa laudan päällä!

Tehtävä:

Hanketyöntekijä Kids on Board -kouluvierailujen ohjaustyöhön Pohjois-Suomen alueella. Hanketyöntekijä vierailee 3-4 päivänä viikossa ala- sekä esikouluilla, joissa hän ohjaa Kids on Board -ohjelmaa 6-9-vuotiaille, noin 4-5 ryhmälle päivässä. Yhtenä päivänä viikossa hanketyöntekijän työnkuvaan kuuluu yhteistyö oman alueen hiihtokoulujen ja lumilautaseurojen kanssa, sekä erikseen sovittaviin kaupunkien talvitapahtumiin osallistuminen Kids on Board -konseptin mukaisesti. Toimistotyöhön ja suunnitteluun on varattu käytettäväksi yksi päivä viikossa. Työ sisältää matkustamista sekä viikonloppu- ja iltatyötä.

Työntekijältä odotetaan aikaisempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä, lajituntemusta ja harrastuneisuutta lumilautailun parissa, kykyä verkostoyhteistyöhön, itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä. Pedagoginen koulutus katsotaan eduksi. Soveltuu hyvin esimerkiksi liikunnanohjaajille, valmentajille, lumilautaopettajille, yhteisöpedagogeille, nuorisotyöntekijöille ja opettajille. Positiivinen ja energinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen.

Työn kesto:

Työ on kokopäivätyötä. Keskimääräinen työaika on 7,5h/päivässä ja 37,5h/viikossa. Kouluvierailut sijoittuvat arkipäiville, hiihtokeskuksissa ja kaupungeissa tehtävät työt sijoittuvat pääasiassa ilta-aikaan tai viikonlopuille. 

Töitä on tarjolla seuraavasti:

- Marraskuu: vko 45-48 (4 viikkoa, suunnittelua, kontaktointia, muutamia kouluvierailuja, Liikuntamaa messut TRE, Go Expo Winter messut HKI)
- Joulukuu: vko 49-51 (3 viikkoa suunnittelua, kontaktointia, kouluvierailuja ja hiihtokeskus/seurayhteistyötä)
- Tammikuu: vko 2-5 (4 viikkoa kouluvierailuja ja hiihtokeskus/seurayhteistyötä)
- Helmikuu: vko 6-9 (4 viikkoa kouluvierailuja ja hiihtokeskus/seurayhteistyötä)
- Maaliskuu: vko 10 (1 viikko raportointia)

Korvaus:

2000 €/kk (13,33€/h). Lomakorvaus maksetaan rahana tai mahdollisuuksien mukaan osittain vapaina. Työvaatteet tarjoaa työnantaja. Oman auton käytöstä korvataan liiton kilometrikorvauksen mukaan 0,25 €/km, mikäli hankkeen kautta ei tarjota autoa käyttöön.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen jenni.viitanen@fsa.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset
Jenni Viitanen, Kids on Board –hankekoordinaattori
jenni.viitanen@fsa.fi / 045 880 9559

Ajankohtaista