Korpi kolmanneksi Burton European Openin halfpipessä

19.1.2014 Janne Korpi on sijoittunut kolmanneksi Burton European Openissa Sveitsin Laaxissa. Hän sai parhaasta laskustaan 83,9 pistettä. Voittoon kisassa laski sveitsiläinen Iouri Podlatchikov pisteillä 86,3 ja toiseksi tuli maanmiehensä Christian Haller pisteillä 84,9.

Korpi sai korkeimmat pisteet kolmannesta ja viimeisestä laskustaan. Hänen raninsa oli melon to fakie, cab tuplakorkki 1080, backside alley-oop 540, backside 540 ja frontside 1080.

-Eilen Janne valitteli, että on ollut vaikea paippi laskea eikä ole sinut yhtään paipin kanssa. Nyt sitten pääsi sinuiksi ja sai ranin päälle. Mun puolelta tämä oli odotettu sijoitus Jannelle. Silti Janne varmasti pystyy tuosta vielä petraamaan. Tästä on hyvä olympialaisiin lähteä, päävalmentaja Pekka Koskela kommentoi.

Enni Rukajärvi joutui jättämään naisten finaalin väliin. Hän kaatui eilen reiliin slopestylen harjoituksissa ja sai onnettomuudessa polveensa haavan, joka jouduttiin tikkaamaan.

Tänään Stonehamissa Kanadassa kisataan maailmancupin slopestylen semifinaalit ja finaalit. Semifinaaleissa laskee Ville Paumola. Petja Piiroinen on laskenut suoraan finaaliin.

Ajankohtaista