Lajiliitot ja Olympiakomitea hakevat yhdessä lumilautailun ja freestylen huippu-urheilujohtajaa

Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen (1+3 v), ensimmäinen sopimus tehdään 31.5.2019 saakka
Haku päättyy: 10.10.2018

Tehtävänkuvaus

Suomen Lumilautaliitto ry ja Ski Sport Finland ry hakevat yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa huippu-urheilujohtajaa vastaamaan lumilautailun, freeskin ja kumparelaskun huippu-urheilutoiminnasta, sekä huippu-urheilu järjestelmän kehittämisestä lajiliittojen strategioiden mukaisesti. Huippu-urheilujohtaja on tärkeä työpari, sparraaja, tuki ja esimies lajien huippu-urheilun valmentajille sekä vahvasti mukana huippu-urheilijoiden arjen seurannassa.

Lumilautailu ja freestyle ovat maamme historiallisesti menestyneimpien talviurheilulajien joukossa. Työssäsi kehität lajien edellytyksiä huippu-urheilussa menestymiseen tulevaisuudessa. Kehität valmennusjärjestelmää ja siihen liittyvää mittausta ja seurantaa, sekä edistät aktiivisesti lajien huipputason harjoitteluolosuhteiden kehittämistä Suomessa. Toimit yhteyshenkilönä lajien ja Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön välillä, sekä toimit lajiliittojen edustajana koti- ja ulkomaisissa huippu-urheilun verkostoissa ja työryhmissä.

Toimintaympäristösi on pääasiallisesti Vuokatti – Ruka Urheiluakatemia (lumilautailu ja freeski) sekä Jyväskylä (kumparelasku). Olet vahvasti mukana valmentajien ja urheilijoiden arjessa. Työ sisältää matkustamista myös pääkaupunkiseudulle sekä tarvittavissa määrin harjoittelun ja kilpailun mukana koti- ja ulkomailla. Tarjoamme tueksesi laajan osaajaverkoston aina eri lajien huipputason valmentajista ja asiantuntijoista, kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskukseen.

Hakijalta edellytetään vahvaa huippu-urheilun ja valmennuksen tietämystä, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä, hyvää suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä digimyönteisyyttä. Lumilautailun ja freestylen lajituntemus sekä suomalaisen huippu-urheilujärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus kehittämistyöstä ja muutosjohtamisesta auttaa työssä menestymisessä.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostitse Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön lajiryhmävastaava Janne Vuoriselle, janne.vuorinen@vrua.fi 10.10.2018 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja antavat:

Tiina Lindström, Toiminnanjohtaja Suomen Lumilautaliitto ry +358 440 988 008.
Heikki Toivakka, Puheenjohtaja Ski Sport Finland ry +358 440 213 850.
Janne Vuorinen, Lajiryhmävastaava Suomen Olympiakomitea ry +358 451 303 538.

www.fsa.fi

www.skisport.fi

www.olympiakomitea.fi

Ajankohtaista