Lindfors 14:s crossin maailmancupin avauksessa

Anton Lindfors on sijoittunut neljänneksitoista Montafonissa Itävallassa lumilautacrossin maailmancupin avauksessa. Hän tippui jatkosta neljännesfinaalissa. Kisan voittoon laski Yhdysvaltojen Hagen Kearney.

Lindfors lähti finaaliin seitsemänneltä sijalta, mikä oli hänen uransa paras aikalaskusijoitus. Hän otti ensimmäisessä ryhmässä toisen sijan, mutta neljännesfinaalissa hän kumpuun hypyn tultuaan jäi kolmanneksi ja koitettuaan ottaa edellälaskevia kiinni, kaatui laskettuaan turva-aitaan. Hän satutti hieman kaatumisessa olkapäätään.

- Voitin lähtösuoran molemmissa lähdöissä, mikä oli ihan hyvä, vauhti oli hyvää ja harmittaa paljon kaatuminen. Sitä ilman oltaisiin voitu mennä päätyyn asti tänään. Kolmannen bänkin jälkeen unohdin kuitenkin jostain ihmeen syystä tuplata rollerin ja tulin pahasti vastapalloon ja tipuin kolmanneksi. Viimeiseen bänkkiin laitoin kaiken peliin ja vauhti olisi riittänyt ohitukseen, jos ei olisi turhaverkko tullut vastaan. Nyt harmittaa kyllä. Vauhti oli ainakin aivan kärkiporukassa, minkä karsintojen seitsemäs sija surkealta lähtönumerolta ja molempien lähtöjen lähtösuoran voitto osoittavat. Satutin kaatumisessa oltapäätä, eikä sen tilanteesta vielä ole tarkkaa tietoa, mutta enköhän mä kuukauden kuluttua jo sillä taas ole kisassa mukana, Lindfors kommentoi.

Crossin maailmancup jatkuu seuraavaksi tammikuun 19. päivä Solitudessa Yhdysvalloissa.

Huomenna Copperilla Yhdysvalloissa lasketaan big airin maailmancupissa finaali. Jatkoon siinä ovat laskeneet Roope Tonteri, Kalle Järvilehto ja Enni Rukajärvi. Janne Korpi ja Henna Ikola jäivät karsintoihin, eikä Kristiina Nisula pystynyt ottamaan osaa kuumeilun vuoksi.

Tulokset: http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=SB&raceid=13260

Ajankohtaista