Lindfors 16:s Cervinian crossimaailmancupissa

Crossilaskija Anton Lindfors karsiutui tasaväkisessä neljäsosafinaalissa jatkosta.

Italiassa laskettiin lauantaina crossimaailmancupin toinen kilpailu. Suomen ainoan crossilaskijan Anton Lindforsin sijoitus oli 16:s. Kilpailun voitti Italian Lorenzo Sommariva. Naisten kilpailun voitti Italian Michela Moioli.

Lumisade pakotti siirtämään koko kilpailun lauantaille ja kaikki laskijat starttasivat suoraan finaaleiden kaaviolaskuihin ilman karsinnan aikalaskuja. Lindforsin eteneminen semifinaaleihin oli pienestä kiinni ja hänen sijoituksensa neljäsosafinaalissa ratkaistiin maalikameran avulla Itävallan Jakob Dusekin eduksi.

- Kuudestoista sija tänään. Aika pienestä jäi kiinni ja maalikameralla tipuin semifinaalipaikasta. Vähän harmittavaa, kun viime viikonloppuna putosin finaaleista parilla sadasosalla ja tänään vielä vähän pienemmällä marginaalilla. Pienellä olisi voinut nämä kaksi ekaa kisaa kääntyä paremmaksi mutta tästä jatketaan. Itsellä on ollut pari kuukautta vähän ongelmia polven kanssa ja tekee hyvää saada sille nyt lepoa. Tämä on vaikuttanut hieman laskemiseen ja kisoihin valmistautumiseen. Kisakalenteri mahdollistaa pidemmän tauon tässä vaiheessa ja jos saa polven hyvään kuntoon, niin pystyisi sitten kuukauden päästä ottamaan kauden huipputuloksia, Lindfors kommentoi.

Crossin maailmancup jatkuu Kanadan Big Whitessa Tammikuussa.

Tulokset, miehet: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2020/SB/7296/2020SB7296ANF.pdf

1. Lorenzo Sommariva, ITA

2. Emanuel Perathoner, ITA

3. Merlin Surget, FRA
...
16. Anton Lindfors

Tulokset, naiset:  http://medias1.fis-ski.com/pdf/2020/SB/7295/2020SB7295ANF.pdf
1. Michela Moioli, ITA
2. Chloe Trespeuch, FRA
3. Sofia Belingheri ITA

Crossimaajoukkueen viralliset tukijat ovat Pyhä ja Pihlajalinna.

Ajankohtaista