Lindfors kauden parhaaseensa - viidestoista Saksan maailmancupissa

Anton Lindfors otti kauden parhaan tuloksensa Feldbergistä.

Crossilumilautailija Anton Lindfors ylsi kauden parhaaseen tulokseensa Feldbergissä Saksassa crossin maailmancupissa. Kilpailun voitti Australian Cameron Bolton.

- Kauden paras tulos ja muutenkin varmaan kauden parasta laskua tänä viikonloppuna. Tuli virhearviointi linjan kanssa neljännessä bänkissä, kun koitin ohittaa kärkeen ja menetin vauhdit ja tipuin viimeiseksi. Tänään olisi ollu vauhdin kanssa paljon enemmän tarjolla, mutta nyt kävi näin. Suunta kuitenkin on oikea ja hyvä viikonloppu, Lindfors kommentoi.

Lindfors oli aikalaskuissa 22:s ajalla 51,25. Parhaan ajan laski kilpailun voittanut Bolton. Hänen aikansa oli 49,74.

Finaalissa Lindfors pääsi jatkoon ensimmäisestä kaaviolaskusta, mutta karsiutui toisesta.

- Oikeastaan heattien laskeminen sujui tosi hyvin koko viikonlopun. Karsinnoissa tuuli paljon ja epätasaisesti, ja oma ekan rundin lasku jäi täysin vastatuuleen. Tokalla rundilla tuli huonompi lasku mikä kuitenkin riitti helposti finaaleihin. Toinen heatti tänään oli eka heatti, jota en voittanu tällä radalla, siis treenit ja kisa mukaanlukien. Huonoon paikkaan sattui itselläni virhearviointi, kun ulkolinjalla olisin niin jälkiviisaana varmaan voittanut senkin erän. Tänään oli kyllä sellainen fiilis, että olisin voinut taistella palkintopallosijoituksista, mutta nyt kävi näin. Ensimmäinen heatti oli tosi kova: siinä oli viime kauden olympiakakkonen ja maailmancupin kolmas ja maailmancup neljäs ja voitin sen. Kertoo siitä, että vauhti oli varsin hyvää. Kyllä mä odotan vielä hyvää onnistumista tänä kautena, kun on hieman epäonnistuen pystynyt olemaan koko ajan top 20 viime kisoissa. Nyt on kaksi kisaa jäljellä, ja toivotaan, että tulee se onnistuminen ainakin jommassa kummassa. Tietenkin kun on näin vähän maailmancup-kisoja kaudessa niin on vaikeampaa raapia huipputuloksia kuin mitä monessa muussa lajissa, mutta kyllä uskon siihen, että onnistuminen vielä odottaa viimeisissä kisoissa. Omasta vauhdista ei ole ainakaan itsellä epäilystä tällä hetkellä, Lindfors jatkaa.

Seuraavaksi crossin maailmancupia lasketaan Espanjassa Baquiera Beret’ssä 1.-2. maaliskuuta.

Tulokset, miehet: https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=SB&raceid=15267
1. Cameron Bolton AUS
2. Paul Berg GER
3. Konstantin Schad GER

15. Anton Lindfors

Ajankohtaista