Maailmancup-crossin avauksessa suomalaiset epäonnistuivat

Anton Lindfors ja Jussi Taka tippuivat finaalissa ensimmäisellä laskulla.

Veysonnaz’ssa Sveitsissä lumilautacrossin maailmancupin avauksessa molemmat suomalaiset jäivät ensimmäiseen erään. Eilisissä aikalaskuissakin suomalaiset olivat vaatimattomilla sijoilla, kun Lindfors oli 33:s ja Taka 38:s.

Molemmat olivat tänään omassa erässään neljänsiä. Kisan voittoon lasku Espanjan Lucas Eguibar. Lindfors oli lopullisissa sijoituksissa 29:s ja Taka 31:s.

- Hyvä lähtö ja olin toisena. Sitten mokailin suoralla ja tipuin neljänneksi, enkä saanut ohitettua enää. Maalikameralle taisi mennä. Haastavaa homma tällä hetkellä, ja aika pettynyt olen. Uusi kisa onneksi huomenna, Lindfors komnentoi.

- Tänään meni treenit ihan hyvin, mutta sitten finaaleissa tuli jotai perus härväilyä. En päässyt kolmantena olleen ohi ja tulin maaliin neljäntenä, Taka kommentoi.

- Rataa muuteltiin koko ajan, kun vauhdit eivät natsanneet hyppyihin. Antonilla tuli yhteen muutettuun hyppyyn arviointivirhe, jäi vajaaksi ja menetti vauhdit eli se oli aika pitkälti siinä. Jussilla tuli vähän skagailua heti alussa ja jäi pikkasen porukasta, eikä pystynyt enää ottamaan kolmea parasta kiinni, valmentaja Juha Guttorm kommentoi.

Huomenna Sveitsissä lasketaan kokonaisuudessaan uusi kisa aikalaskuista kaaviolaskuihin saakka.

Miesten tulokset: http://data.fis-ski.com/pdf/2015/SB/7322/7322RLRF.pdf

Ajankohtaista