Malin kuudenneksi MM-halfpipessä

Markus Malin on sijoittunut kuudenneksi Sierra Nevadassa Espanjassa halfpipen MM-kisoissa. Voittoon kisassa laski hallitseva maailmanmestarin Scotty James Australiasta sekä toiseksi ja kolmanneksi sveitsiläiset Iouri Podladthikov ja Patrick Burgener.

Malin sai ensimmäisen laskun hienosti pystyyn, mutta toisella laskulla epäonnistui jo ensimmäisen hyppynsä ja kolmannella toisen hyppynsä. Malin oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jopa kolmantena, mutta erittäin kovatasoisessa kisassa useampi laskija lopulta onnistui hienosti.

- Pipe oli yllättävän hyvä treeneissä, mutta kului vähän kisojen loppua kohti. Oli aika pehmeä, vaikka nyt on jo pakkasta ja suolaa heitellään. Eka lasku oli perus lasku, että saa jotkut pisteet. Tiesin, ettei sillä pärjätä. Toka lähti heti harakanlentona liikkeelle, kun kaari murtui alla. Kolmas oli jo vähän omaa sössimistä. Olisin mä voinut rania parantaa, mutta kun jo toisessa hitissä vähän sössin niin tiesin, ettei sillä ainakaan saa pisteitä parannettua. Kisassa oli yllättävän hyvä taso. Kolmannen olisin vielä pystynyt voittamaan, mutta ykköseen ja kakkoseen ei olisi omat temput ja rahkeet riittäneet, Malin kommentoi.

Kauden viimeisen kisan jälkeen Malinilla on nälkä päällä jo seuraavaa kautta ajatellen:

- Kausi oli ihan jees. Vähän on mennyt vaan kisoissa laskemiseksi, että olisi siistiä päästä ihan treenaamalla laskemaan. Toivottavasti se korjaantuu, kun kevät tulee, niin pääsisi Lappiin laskemaan. Kyllä mä tiedän, että lasku on ihan hyvässä kunnossa, kun vaan oppii uusia temppuja niin se on vaan siitä kiinni. Kyllä vielä pystyy junnuille pistämään kampoihin.

MM-kilpailut jatkuvat huomenna crossin finaalilla, jossa Anton Lindfors on mukana. Ensi viikolla Sierra Nevadassa lasketaan vielä big airin MM-kisat.

Tulokset: https://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=SB&raceid=1332d7

Ajankohtaista