Mika Andersson Lumilautaliiton toiminnanjohtajaksi

18.2.2014 Lumilautaliitto on saanut uuden toiminnanjohtajan. Toimeen on nimitetty Mika Andersson, joka on aiemmin vaikuttanut tapahtumajärjestäjä Soul Productions Oy:n johdossa. Lumilautaliiton aiempi toiminnanjohtaja Mats Lindfors siirtyy Ruka-Kuusamo matkailuyhdistyksen toimitusjohtajaksi.

-Otan haastavan tehtävän innolla vastaan ja lähden edelleen kehittämään liiton roolia tämän upean lajin parissa. Kiitos edeltäjäni, liitto on terveissä kantimissa ja tästä on hyvä jatkaa osaavan, lajikulttuurin tuntevan tekijäporukan kanssa, Lumilautaliiton uusi toiminnanjohtaja Mika Andersson kommentoi.

-Mats on yhdessä työntekijöidemme, yhteistyökumppaneidemme, laskijoiden ja seurojen kanssa nostanut toimikaudellaan liittomme varteenotettavien lajiliittojen joukkoon. Olemme osaltamme olleet vaikuttamassa siihen, että lumilautailu on kiinnostava ja yhteisöllinen harrastus, johon on helppo lähteä mukaan ja kehittyä aina huippulumilautailijaksi asti. Näitä tavoitteita viemme edelleen eteenpäin Mikan johdolla panostamalla laadukkaisiin lasten ja nuorten tapahtumiin, tukemalla huippulumilautailun urapolkua sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Haluan kiittää Matsia yhteisistä menestyksekkäistä vuosistamme ja samalla toivottaa Mikan lämpimästi tervetulleeksi liittomme nokkamiehen paikalle, kertoo Lumilautaliiton hallituksen hallituksen puheenjohtaja Tom Hannelius.

Mika Andersson on aloittanut työssä 17.2.2014.

Ajankohtaista