Rehnberg kymmenes Mammothin maailmancupissa

Mikko Rehnberg ylsi uransa parhaaseen maailmancup-sijoitukseen Mammothin slopestylessä vuokravälineillä.

Mammothilla Yhdysvalloissa slopestylen maailmancupissa Mikko Rehnberg sijoittui kymmenenneksi. Tulos oli Rehnbergin uran paras maailmancupissa. Hän laski kisan karsintojen tapaan vuokraamon välineillä, sillä hänen matkatavaransa ovat olleet hukassa Yhdysvaltoihin saapumisesta saakka.

Kilpailu siirrettiin kovan tuulen vuoksi perjantailta lauantaille, ja samalla naisten kisa päädyttiin aikataulusyistä perumaan kokonaan. Miesten kisan voitti yhdysvaltalainen Red Gerard. Rehnbergin lisäksi muita suomalaisia ei finaalissa ollut

- Tähän kisaan lähdin sillä ajatuksella, että mennään katsomaan kelin mukaan. Eilen peruttiin sään takia, mutta tänään näytti ihan hyvältä. Karsintarania lähdin sitten vähän upgreidaamaan. Alun perin piti tehdä kaaresta eri temppu, mutta se ei lähtenyt tänään ihan niin kuin piti, niin ihan treenien lopussa piti vaihtaa temppua. Onneksi meni vaihtorani päälle, Rehnberg kommentoi.

Rehnberg vaihtoi jo pariinkin kertaan toiset välineet vuokraamosta, mutta kisat hän sai vedettyä samoilla vehkeillä.

- Päivä päivältä on vuokrakamat alkaneet tuntua paremmilta, mutta toivottavasti tulee pian oma bägi takaisin niin pääsee takaisin tuttuun ja turvalliseen, Rehnberg naureskelee.

Lumilautailun maailmancup päättyy slopestylen ja big airin osalta ensi viikolla. Quebecissä Kanadassa karsitaan torstaina ja perjantaina, finaalit lasketaan lauantaina ja sunnuntaina.

Tulokset, miehet: https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=SB&raceid=15295
1. Red Gerard USA, 85,10
2. Judd henkes USA, 83,95
3. Ruki Tobita JPN, 80,50

10. Mikko Rehnberg 72,20
52. Joonas Bergman 22,50
58. Aleksi Nevakivi 8,50

Ajankohtaista