Rukajärvi palkitsemassa vuoden junioreita - Rinnekangas ja Pikkujämsä voittoon

Rene Rinnekangas ja Elli Pikkujämsä on valittu vuoden juniorilaskijoiksi. Valinta tapahtui Spine Magazinen järjestämän äänestyksen kautta.

Itse palkitsemiseen Elisa Kulmalle juniorit eivät päässeet, mutta paikalla nuorten huomioimisen tärkeydestä oli puhumassa palkintojen jakaja Enni Rukajärvi. Rinnekangas ja Pikkujämsä saivat valinnasta palkinnoksi Elisan lahjoittamat 500 euron stipendit.

- On tosi hienoa, että vuoden laskijoiden äänestyksessä on myös juniorikategoria ja että sekä pojat että tytöt huomioidaan, koska hyviä laskijoita on todella paljon. Mulle on tärkeää, että junnuja tuetaan urallaan ja oli hienoa, että Elisa oli hoitanut heille hieman matkakassaa, Rukajärvi kommentoi.

Enni on seurannut molempien voittajien kehitystä tiiviisti ja on heidän taidoistaan vakuuttunut.

- Renelle tämä oli todella ansaittu juttu. Se on kova poika laittamaan. Rene on viime kaudella näyttänyt taitojaan sekä kuvaus- että kisapuolellakin ja hyvin menee. Elli on kova muija, kun pelaa jalkapalloa ja laskee samaan aikaan - ja voittaa junnujen olympiahopeaa tuosta vaan. Toivottavasti Elli jatkaa lumilautailua, kun noin hyvin menee.

Muut vuoden laskijat palkitaan lauantaina Spine X Awardseissa. Silloin selviää muun muassa, kuka on äänestetty vuoden lumilautailijaksi.

POW lanseerasi uuden kampanjan

Tilaisuudessa Protect Our Winters Finland lanseerasi uuden Pelastetaan talvet -kampanjansa, jonka keulakuvana on Enni Rukajärvi. Parempien talvien puolesta toimivan kampanjan tavoitteena on saada suomalaisa laskijoita ja hiihtokeskuksia vaihatamaan EKOenergia-ympäristömerkittyyn sähköön.

- POW haastaa hiihtokeskukset ja laskukansan vaihtamaan ekosähköön ja haastamaan kaikki mukaan. Mun mielestä tämä on hyvä ja helppo kampanja kaikille, ja mielelläni olen tässä mukana. Tulevaisuudessakin haluan olla mukana näissä hyvissä kampanjoissa, Rukajärvi kertoo.

- Moni laskija kantaa huolta harrastuksensa tulevaisuuden näkymistä ja toivoo talviurheilualalta sekä omalta yhteisöltään edelläkävijyyttä ilmastokysymyksissä. EKOenergiaan siirtyminen on vastuullinen teko lumisten talvien puolesta, toteaa Protect Our Winters Finland ry:n puheenjohtaja Niklas Kaskeala.

Kampanjasivu: http://www.pelastetaantalvet.fi

Ajankohtaista