Suur-Hamari aloitti kautensa kahdella pronssilla

Hollannin Landgraafissa laskettiin kauden ensimmäiset boardcrossin maailmancupin kisat. Viime kauden boardercrossin pronssimitalisti jatkoi varmoja otteitaan: Matti Suur-Hamari nappasi molempien kisojen kolmossijat.

Molemmissa kisoissa yhdysvaltalaiset ottivat kärkipaikat. Torstaina voittoon laski Mike Shea ja toiseksi Keith Gabel, perjantaina kultaa otti Evan Strong ja hopeaa Shea.

Suur-Hamarin kommentit torstailta:

- Kisa oli vaikea. Kaksi ensimmäistä laskua tunaroin aika lailla, mutta viimeiseen laskuun sain paketin jotenkuten kasaan ja sain kavuttua kolmanneksi. Tällä kertaa Hollannissa on aika tiukka rata, jossa on tosi tiukat ja nopeat bänkit. Superhauska sitä on laskea, mutta en ole kyllä ihan omimmillani siinä. Siksipä pitää olla todella tyytyväinen podium-sijaan. Perjantaina vielä toinen maailmancup samalla radalla ja sitten suuntaan Pyhälle crossileirille.

Suur-Hamarin kommentit perjantailta:

- Aika vaikea päivä oli myös tänään. Kaksi ensimmäistä kierrosta meni taas virheisiin, mutta viimeisellä laskulla sain paketin taas läjään ja kapusin kolmanneksi. Voisin sanoa, ettö Hollannin kisat oli kyllä työvoitto tänä vuonna. Totaalisesti oltiin oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja ilman hyvää valmentajaa olisi podium jäänyt kauas. Siitä siis iso kiitos valmentajalleni Mikko Wendelinille.

Seuraavaksi Suur-Hamari jatkaa Pyhälle kansainväliselle crossileirille, josta hän siirtyy Presidentinlinnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Seuraava kisa hänellä on X Games Aspenissa Coloradossa 28.–31.1.

Ajankohtaista