Team Camp -valmentajan päiväkirjajulkaisuja vol.1

Kesän siitepölyt lähtivät snoukan päältä, kun droppasi pipetunneliin ekan kerran. Kaari oli juuri ajettu hyvää kuntoon ja oli ilo kurkottaa korkealle 3-4 hitin aikana. Team Camp -leirillä päivä alkaa jumppasalilla ja tramppahyppelyllä. Alkulämpimät yleensä otetaan futiksen tai hölkkäilyn parissa. Siitä onkin hyvä siirtyä venyttelemään kaikkia lihasryhmiä, joita lautailussa tarvitaan.

Jussi Räsäsen oppien mukaan venyttelyn aikana kehitetään myös tasapainoa, lihasvoimaa ja jäntevyyttä. Parhaimpaan tulokseen päästään nopeilla 2–3 sekunnin aktiivivenytyksillä, joita tehdään useita peräkkäin.

Iltapäivällä siirrytään oikeasti lumen päälle harjoittelemaan temppuja ja tekniikkaa. Pipen lasku ei ole helpoimmasta päästä, joten kantit kannattaa pitää terävinä. Tunnelin takapihalla oli 4 metriä pitkä muoviputkireili, johon oli mukava palautella temppuja mieleen. Vuokatista löytyy freestylehalli, johon leirillä käydään myös tutustumassa omakustanteisesti (http://www.vuokattifreestylehall.fi/). Hallissa aika menee kuin siivin kaikkia lajeja testaillen. Allekirjoittaneen huomio usein kohdistuu miniramppiin, jossa on mukava skeitata.

Vuokatin opistolla on totutusti hyvät ruuat. Sen minkä leirillä kuluttaa liikkuessa lautaillen, niin todennäköisesti saa takaisin herkkuja notkuvien pöytien ääreltä.

Seuraava Team Camp järjestetään joulukuun alussa, johon on vielä paikkoja vapaana. Tällöin päästään jo rinteeseen, ja onhan siellä jo ensimmäinen Suomi Tour -osakilpailu samana viikonloppuna Vuokatissa. Lämpimästi tervetuloa ja nähdään pian. Terv. Tapahtumakoordinaattori/valmentaja Antti Keskitalo

Lisää tietoa Team Campeista

Ajankohtaista