Yleiset kilpailuehdot

Nämä yleiset kilpailuehdot koskevat kaikkia Suomen Lumilautaliiton järjestämiä some-kilpailuja.

Kilpailun järjestää:
Suomen Lumilautaliitto ry, Radiokatu 20, 00240 Helsinki

Palkinto:
Palkinnon järjestää Suomen Lumilautaliitto joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Tarkemmat tiedot kunkin kilpailun palkinnosta ja voittajien lukumäärästä kerrotaan kilpailukohtaisissa ohjeissa tämän sivun yläosassa. Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista lakisääteisistä arpajaisveroista.

Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen:
Kilpailun viimeinen osallistumispäivä kerrotaan kilpailukohtaisissa ohjeissa ja viimeinen osallistumispäivä on lopullinen ellei järjestäjä toisin ilmoita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt paitsi Suomen Lumilautaliiton työntekijät ja heidän perheensä sekä kilpailujärjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt. Osallistujan tulee olla vähintään 13-vuotias. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Kilpailukohtaiset osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin kilpailun yhteydessä olevissa kilpailukohtaisissa ohjeissa.

Voittaja ilmoitetaan Suomen Lumilautaliiton somekanavissa. Suomen Lumilautaliitto voi julkaista voittajan nimen myös hallinnoimillaan internetsivuilla, sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Voittajan tulee olla yhteydessä Suomen Lumilautaliittoon kilpailukohtaisissa ohjeissa mainitulla tavalla. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään mainitulla tavalla kahden viikon (14 päivän) sisällä voittajan julistamisesta, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Suomen Lumilautaliitto ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, Suomen Lumilautaliitto ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista, kuten internet-yhteydestä.

Suomen Lumilautaliitto ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Suomen Lumilautaliitosta riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Suomen Lumilautaliitto pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja. Suomen Lumilautaliitto pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Suomen Lumilautaliitto ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Suomen Lumilautaliiton Instagramissa ja Facebookissa järjestämät kilpailut ovat Suomen Lumilautaliitto ry:n järjestämiä eikä some-palvelut ole missään tekemisissä niiden järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla, Instagramissa ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla tai Facebookissa ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.