Mikko Rehnberg

”Kuopiossa olen syntynyt ja asun tällä hetkellä, mutta Rukalle olisi tarkoitus muuttaa talveksi. Laskemaan aloitin 6-vuotiaana ja mun lempitemppu on frontside 360. Kesäisin tulee skeitattua ja ajettua BMX-pyörällä, ja nyt tänä kesänä tuli aloitettua myös golf.

Laskemisessa on siisteintä vapaus. Saa tehdä just niitä juttuja mistä itse tykkää. Ei ole niin sanotusti oikeaa ja väärää, vaan voi laskea vaikka pientä normi rinnettä ja löytää sieltä juttuja mitä haluaa tehdä tai sitten toisaalta hyppiä vaikka isoa hyndää. Laskeminen on niin monipuolista, että joka päivä löytää jotain siistiä ja uutta mitä tehdä.

Muuten tykkään valokuvaamisesta ja syömisestä. Mikäs sen mukavampaa kuin laskupäivän jälkeen syödä kunnon ähkyyn ja makoilla sen jälkeen ns ”ruokakoomassa” ja katsoa Netflixistä sarjaa tai leffaa.

Mulla on pätkiä 292 Crewin ja Labyrinth crewin leffoissa. Tykkään kuvata kaikkien kanssa, ei ole ainakaan vielä tullu vastaan henkilöitä, kenen kanssa ei oo ollu mukavaa kuvaus reissuilla. Toki olisi joskus siisti päästä kuvaamaan johonkin isompaan projektiin.

Ite arvostan tosi paljon lumilautailijassa monipuolisuutta, ja mun mielestä Suomen snoukkauksessa on hyvä meininki ja kaikki laskee kaikkea, eikä vaan silleen että on erikseen reili-, hyndä- ja putskulaskijat. Lisää minipipejä Suomeen!

Lempilaskijoita on mahdoton sanoa vaan muutamia, mutta Dillon Ojo forever.”

Ikä: 21
Sponsorit: Ride, Ovan, HappyMitts, Qmile, IcePower

INSTAGRAM