RENE RINNEKANGAS

”Olen Rene Rinnekangas, 19 vuotta Iisalmesta. Vielä (ehkä) viimeistä vuotta Vuokatissa lukiota käyn, jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti. Ei ressiä, päivä kerrallaan ja matikastakin jo alustava C tulossa.

Olen rakastanut lumilautailua 4-vuotiaasta saakka. Aloitin lautailun veljeni Rikon jalanjäljissä ja häntä matkiessa, vaikka niistä päivistä en hirveästi muistakaan. Siitä lähtien Riko on ollut isoin idolini ja koitin/koitan tehdä kaiken mitä hän tekee laudalla. Huge inspiraatio.

Lumilautailussa tykkään laskea kaikkea ja haluan kehittää itseäni mahdollisimman monipuolisesti. On tosi mukava tehdä laudalla paljon erillaisia juttuja esim. käydä kisoissa ja siinä rinnalla kuvailla katulaskemista, joka on aika erilaista hommaa sinänsä. Mielestäni se antaa uusia näkökulmia ja kehittää laskemista paljon.

Ajelen paljon Honda Mankillani, koska autokorttiahan ei minulla vielä ole. Pikkuhiljaa eteenpäin ja tavoitteena saada kortti ennen joulua.

Tykkään myös paljon rullalautailla ja pelailla golfia kesäisin. Kesämökillä saunakin aina lämpimänä, ja sieltä minut monesti löytää viettämästä aikaa perheen ja kavereitten kanssa.

Thäng juu and thank you snowboarding.”

Ikä: 19 vuotta
Setup: Stänssi on melkein pienin mitä lautaan saa eli noin 51 cm. Lautana minulla toimii Rome Mod 153 cm ja takamaastossa hieman pitempää pulkkaa Rome National 154 cm. Katuhommissa Rome Buckshot 151 cm hieman lyhyempää lautaa Jibbi hommiin tai sitten ihan samoilla millä rinteessä. Vaihtelee. Rome Targa -siteet ja kenkinä minulla on black round Pirelli eli Vans Infuse. Siteet sekä kengät toimii myös joka tilanteessa.

INSTAGRAM