TAPAHTUMAT

Henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Liittyminen ja vakuutus (entinen lisenssi)

Jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon liittymällä liiton henkilöjäseneksi. Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen Liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Lisäksi jäsenyyteen liittyy erilaisia etuja mm. ilmainen osallistuminen Liiton Banked Slalom kisoihin (norm. 15 € / kisa). Jatkossa jäsenyyteen pyritään lisäämään lautailun harrastamiseen liittyviä etuja.

Lumilautaliiton järjestämiin Suomi Tour -kilpailuihin ja SM-kisoihin osallistuminen edellyttää, että laskijalla on voimassa oleva Suomen Lumilautaliiton henkilöjäsenyys. Lisäksi lumilautailukisoihin osallistuvilla laskijoilla tulee olla voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat.

Henkilöjäsenyyden voi ostaa ilman vakuutusta tai valmiina pakettina yhdessä Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen kanssa alla olevien ohjeiden mukaan. Pelkän henkilöjäsenyyden ilman vakuutusta voi myös lunastaa liiton tapahtumien yhteydessä.

Henkilötiedot, jotka annetaan jäsenyyttä ja vakuutusta maksettaessa, siirtyvät automaattisesti Sporttirekisteriin, joka on Suomen Liikunnan ja Urheilun valtakunnallinen jäsenrekisteri. Rekisterissä ylläpidetään jäsenorganisaatioiden toimintaan liittyviä tietoja.

Lisätietoja:
Tiina Lindström, puh. 044 0988 008, tiina.lindstrom(at)fsa.fi
Sporttirekisteri,  puh. 09 3481 2005, lajipalvelut(at)valo.fi

 

Vakuutukseton vai vakuutuksellinen henkilöjäsenyys?

Vakuutukseton henkilöjäsenyys

Mikäli sinulla on oma tapaturmavakuutus, joka kattaa oman lajisi harjoittelussa ja kilpailutilanteessa sattuneet tapaturmat, valitse vakuutukseton henkilöjäsenyys. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat vakuutuksen lisäturvaa kilpaurheiluun. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi oman vakuutuksesi laajuus.

Henkilöjäsenyys tulee voimaan, kun se on maksettu. Voimassaolo päättyy 31.8.2017, jonka jälkeen jäsenyyden voi uusia seuraavalle kaudelle maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan.


Vakuutuksellinen henkilöjäsenyys

Mikäli sinulla ei ole omaa kilpailutoiminnan kattavaa vakuutusta, voit valita vakuutuksellisen jäsenyyden. Jäsenyys + Sporttiturva-vakuutus on VALO ry:n kehittämä ja vakuutusyhtiö Pohjolan kanssa neuvoteltu urheiluvakuutusjärjestelmä, joka vakuuttaa niin kilpailijat kuin lajin harrastajatkin.

Vakuutuksellisessa jäsenyydessä noudatetaan Sporttiturvan vakuutusehtoja. Lue voimassa olevat vakuutusehdot ja toimi ohjeiden mukaisesti.

LATAA TÄSTÄ Pohjola tuoteseloste 2016


Sporttiturva tulee voimaan 1.9.2016, kun maksat sen syyskuun 2016 aikana. Jos maksat sen myöhemmin, Sporttiturva tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä alkaen, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.8.2017.


7 vuorokauden Try Out -vakuutus

Mikäli sinulla ei ole omaa kilpailutoiminnan kattavaa vakuutusta ja haluat osallistua yksittäiseen kilpailutapahtumaan, voit valita myös Pohjolan 7 vuorokautta voimassa olevan Try Out -vakuutuksen kilpailun ajalle. Lue Try Out -vakuutuksen vakuutusehdot ja toimi ohjeiden mukaisesti. Try Out -vakuutus ei sisällä henkilöjäsenyyttä 35 €, vaan se ostetaan erikseen.

LATAA TÄSTÄ Try Out -vakuutuksen ehdot

Lisätietoja vakuutuksista saat Pohjolasta, puh. 0303 0303
 

Henkilöjäsenyyden ja vakuutuksen hinnat kaudella 1.9.2016–31.8.2017

* henkilöjäsenyys ilman vakuutusta: kaikissa vakuutusluokissa 30 €

* A-vakuutusluokka (18 v. tai vanhemmat kauden alussa) 630 €

* B-vakuutusluokka (alle 18 v. kauden alussa) 250 €

* C-vakuutusluokka (alle 13 v. kauden alussa) 105 €

* H-vakuutusluokka (harrastajat alle 80 v.) 290 €

* 7 vrk Try Out -vakuutus lumilautakisoihin ja harjoitusleireille (kaikenikäiset lumilautailijat) 35 €

H-lisenssillä ei saa osallistua Lumilautaliiton tai seuran viralliseen kilpailutoimintaan.

Henkilöjäsenyyksistä kerätyt varat ohjataan juniorilumilautailun edistämiseen, sekä lokakuun 2016 Liittokokouksen päätöksellä kaudella 2016-2017 ohjataan 3 % tuotosta hyväntekeväisyytenä Protect Our Winters Finland Ry:n toiminnan tukemiseen.


Henkilöjäsenyyden ja vakuutuksen maksu

Siirry maksuun: https://lisenssi.sportti.fi

MAKSUOHJEET: Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti sivu sivulta.

Ostamalla jäsenyyden sitoutuu noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä sekä Lumilautaliiton antidoping- ja kilpailusääntöjä.FIS-lisenssi

Kaikkiin FIS-kalenterissa (www.fis-ski.com) oleviin lumilautakilpailuihin ilmoittaudutaan Lumilautaliiton / Antti Koskisen kautta. Kilpailija tarvitsee osallistuakseen sekä FIS-lisenssin että Lumilautaliiton henkilöjäsenyyden.

Lisätietoja: Antti Koskinen, antti.koskinen(at)fsa.fi


Tapaturman sattuessa

Kun tapaturma sattuu, on tärkeää toimia oikealla tavalla. Ennen kuin tapaturma sattuu, tutustu jo etukäteen Pohjolan ohjeisiin TÄÄLTÄ ja sisäistä seuraavat ensiapuohjeet:

* Varmista, että ohjatuissa harjoitus- ja kilpailutilanteissa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä. 

* Suhtaudu vakavasti lievältäkin vaikuttavaan haveriin. 

* Ohjaa urheilija sivuun ja aseta vammautunut paikka välittömästi lepoon.

* Välitön ensiapu on kolme K:ta - kylmä, kompressisidos ja kohoasento. Kylmähoitoa annetaan kerrallaan vain 20 minuuttia, mutta tarvittaessa hoito voidaan toistaa. 

* Huolehdi urheilijan ohjaamisesta jatkohoitoon seuran tai pelipaikkakunnan lääkäriasemalle. (> Pohjolan sopimushoitolaitokset) 

* Valmentaja: keskustele sekä hoitavan lääkärin tai fysioterapeutin että nuoren urheilijan huoltajan kanssa hoito- ja kuntoutusohjeista sekä harjoituksiin paluusta.

Lisää ensiapuohjeita: Punainen Risti