TAPAHTUMAT

Lisenssit & henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Fall Camp 2020 - Ruka (siirretty Spring Camp 2020)

Leiri täynnä laskemista ja oheistoimintaa syyslomalle.

12.-15.10.2020

Lisäinfoa leiristä ja mahdolliset vapaiden paikkojen myynnit 1.9.2020.

Lisätietoja:
Satu Järvelä / Bueno & co
. 
040-5855550, 
satu.jarvela@gmail.com
 

_________

Tervetuloa Ruka Fall Campille - Lumilautaliiton syysleirille! Koronan takia keväällä peruttu Spring Camp 2020 on siirretty syysleirin tilalle.

Tule mukaan aloittamaan laskukausi meidän kanssa Rukan säilölumirinteillä. Leirillä pääset oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä ja ennen kaikkea pitämään hauskaa sekä tapaamaan uusia ja vanhoja kavereita lumilautailun parissa.

Laskemisen lisäksi leiriohjelmassa on tarjolla ulkoilua Rukan maisemissa, trampoliinilla hyppimistä, pelejä sekä paljon muuta mukavaa hyvällä porukalla.

ILMOITTAUTUMINEN

Mahdolliset vapaat paikat tulevat myyntiin 1.9.2020. 

Huom! Alle 10-vuotiaan tulee majoittua huoltajan kanssa ja alle kouluikäisellä lapsella tulee olla huoltaja tai vähintään 16-vuotias avustaja mukana ohjatussa toiminnassa (mm. tuolihissinousuja ja vessareissuja varten). Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille lumilautailijoille, joilla on lumilautailun perustaidot hallussa. Tämä tarkoittaa käännöksiä ja jarruttamista lumilaudalla sekä tuoli- ja ankkurihissin käyttöä. 

Osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Leiri Instagramissa: @lumilautaleirit

Leiri on Lumilautaliiton alaista toimintaa. Käytännön järjestelyistä vastaa Satu Järvelä / Bueno & Co sekä Tmi Janne Lipsanen.

Rekisteriseloste henkilötietojen keräämistä varten: https://www.ruka.fi/rekisteriseloste

Lisätiedot:

Satu Järvelä / Bueno & co.

040-5855 550

Koronaohjeistus leirille

Tule paikalle vain terveenä
Leirille ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky ja nuha. Jos olet ollut sairaana, tulethan leirille vain siinä tapauksessa kun olet ollut vähintään kaksi päivää oireettomana.

Muista turvaväli 1-2 metriä
Menethän samaan tuoli-, gondoli- tai ankkurihissiin vain samassa majoituksessa olevien henkilöiden kanssa. 

Pese käde ja puhdista niitä käsihuuhteella
Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä kun saavut leirile. Desinfioi ja pese käsiäsi aina kun saavut tai poistut majoituksesta, ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Muista yskiä oikein
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet. 
 

Riskiryhmiin kuuluvien itse arvioitava paikanpäälle tulo
Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.

 

HINNAT JA PAKETTIVAIHTOEHDOT

Leiriläisen paketti:

L1: 285€ (majoitus, hissilippu ja leiriohjelma)
L2: 225€ (hissilippu ja leiriohjelma)
L3 kausikorttilaiselle: 234€ (majoitus ja leiriohjelma)
L4 kausikorttilaiselle: 174€ (leiriohjelma)

Hinta ei sisällä toimistomaksua 12 € / lasku.

Ateriapaketti:

Hankibaari ennakkoon ostettuna

99€/hlö - 3 x aamiainen, 3 x lounas ja 3 x päivällinen

Mikäli leiriläisen mukana saapuu huoltajia ja sisaruksia, voi koko perhe varata oman huoneiston leirin ajaksi sopimushintaan ( jos vähintään 1 leirimaksun maksanut leiriläinen majoittuu kyseisessä huoneistossa). Tiedustelut ja varaukset RukaBooking myynti@ruka.fi tai 08-8600 300. Tässä tapauksessa varaa leiriläiselle ilmoittautumisen yhteydessä paketti 2 tai 4!