Kaikki snoukkaa

Kaikki Snoukkaa – lumilautailua kaikille toimintakykyyn katsomatta on Suomen Lumilautaliiton erityislautailun edistämisprojekti, jonka päätavoitteena on luoda lumilautailun edellytyksiä kaikille toimintakykyyn katsomatta. Hankkeen tiimoilta viestitään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän lähipiirilleen. Projekti on osa Suomen Lumilautaliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaa.

Projektin kautta pyrimme tavoittamaan ja innostamaan lajin pariin niin liikuntarajoitteisia, aistirajoitteisia, kehitysvammaisia kuin elinsiirron saaneita. Diagnoosi ei ole kuitenkaan se tärkein asia vaan oma halu ja kiinnostus lumilautailua kohtaan. Rakkaudesta lajiin, niin kuin me Lumilautaliitossa tapaamme sanoa.

Kaudella 18-19 järjestetään:

Kaikki Snoukkaa laskunäytös Go Expo Winter -messuilla; Kaikki Snoukkaa soveltavan lumilautailun kokeilutapahtuma Sappeessa yhdessä VAU ry:n kanssa; Kaikki Snoukkaa soveltavan lumilautailun perehdytys apuvälineisiin ja ohjaamiseen yhdessä MALIKE:n kanssa; Kaikki Snoukkaa leiri kevät hangilla erityistä tukea tarvitseville snoukkareille
ja jaetaan informaatiota ja innostavia tarinoita hankkeen kanavissa talven ajan.

 

Lue lisää Kaikki Snoukkaa -hankkeesta:
www.kaikkisnoukkaa.com
www.facebook.com/kaikkisnoukkaa
@kaikkisnoukkaa
#kaikkisnoukkaa 

Hanketta on tukemassa Opetus- ja kulttuuriministeriö, Ruka ja Pyhä.

 

Lisätietoja

Tiina Lindström
Email. tiina.lindstrom(at)fsa.fi
Tel. +358 44 0988008

KAIKKI SNOUKKAA LEIRI 28.-31.3.2019 PYHÄ

Kaikki Snoukkaa leiri on suunnattu kaikenikäisille soveltavan lumilautailun harrastajille, joilla on lumilautailun perustaidot hallussa. Tämä tarkoittaa käännöksiä ja jarruttamista lumilaudalla, sekä tuoli- ja ankkurihissin käyttöä. Leirillä kartutetaan laskutaitoja innostavassa seurassa, osaavien ohjaajien kanssa.

Leiriläiset pääsevät aitiopaikalle seuraamaan maailman parhaiden paralumilautailijoiden harjoituksia, kisasuorituksia, kannustamaan suomalaisia ja tapaamaan idoleitaan.

Leiripäivät ovat 28.-31.3.2019.

Alustava ohjelma

  • To 28.3. Saapuminen ja yhteistä ilta-aktiviteettia
  • Pe 29.3. Laskemista ja yhteistä ilta-aktiviteettia
  • La 30.3. Laskemista ja yhteistä ilta-aktiviteettia
  • Su 31.3. Laskemista, kisojen seuraamista ja kotiin lähtö


Majoittuminen jaetuissa Ski-Inn 6hlö huoneistohotelleissa, aivan rinteiden tuntumassa. Valitettavasti majoitukset eivät ole täysin esteettömiä. Mikäli käytät apuvälinettä liikkumisessa, ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten majoitus soveltuu.

Alustavat leirihinnat

  • 6-11v. 208 €
  • 12-17v. 226 €
  • 18v. ja vanhemmat 239 €
  • Avustaja 156 €
Hinnat sisältävät: majoutus to-su; lounas pe, la, su; päivällinen to, pe, la; hissilippu pe-su. Avustaja saa hissilipun veloituksetta.
 
Alle 12-vuotiaan tulee majoittua huoltajan kanssa ja alle kouluikäisellä lapsella tulee olla huoltaja tai vähintään täysi-ikäinen avustaja mukana ohjatussa toiminnassa (mm. tuolihissinousuja ja vessareissuja varten).

Osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Ilmoittautumislinkki

avataan pian
(sitovat ilmoittautumiset 28.1.2019 mennessä)

Lisätietoja

Annu Murtonen p.040 189 7427 annu@sputnik.fi ja Tiina Lindström p. 044 098 8008, tiina.lindstrom@fsa.fi

Facebook event: 
https://www.facebook.com/events/166445620966722/
 
Oikeudet muutoksiin pidetään.