TAPAHTUMAT

Henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Yläkoululeirit

Suositut yläkoululeirit jatkuvat ensi kaudella. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2016–2017 siten, että laskija majoittuu ja harjoittelee Vuokatti-Ruka Urheiluopistolla sekä käy päivällä koulua Tenetin yläkoulussa.

Tulevalla kaudella järjestämme leirit tasoryhmissä. Ryhmät kootaan taitotason ja motivaation mukaan. Tarvittaessa ryhmiä sekä leiritysajankohtia muokataan kauden aikana. Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia, ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Suomen Lumilautaliiton ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat. Kouluasioiden järjestämisestä urheilija vastaa itse sopimalla tehtävät oman koulun opettajien kanssa. Tenetin yläkoulun yhdysopettaja vastaa koulunkäynnistä Vuokatissa ja on tarvittaessa yhteydessä urheilijoiden kouluihin.

 

Mitä leiri maksaa?

Alustavan tiedon mukaan leiri kustantaa 56 €/vrk, joka sisältää valmennuksen sekä majoituksen ja täysihoidon Vuokatin urheiluopistolla. Iltapala maksaa erikseen (6,50 € / pvä). Hissiliput leiriläisille olivat tällä kaudella 12 € /pvä. Niistä saamme tarkemman hinnan myöhemmin syksyllä.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi su 10.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.rasanen@fsa.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, seura, kotikunta, koulun nimi, yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti), stanssi (regular vai goofy), sponsorit ja mahdolliset allergiat sekä loukkaantumiset. Lisäksi haluamme tietää lumilautailutaustastasi ( tuntia / kertaa / vko, kauanko harrastanut), muut harrastukseksesi (tuntia / harjoitus kerrat / vko, kauanko harrastanut), SM-kisojen ja Suomi Tour-kiertueen ja mahdollisten muiden kisojen sijoituksesi viimeiseltä kahdelta vuodelta sekä video- ja valokuvalinkit, jos olet kuvannut kahden viime kauden aikana. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen teksti, miksi haluaisit lumilautailun yläkoululeiritykseen.

Valinta

Urheilijavalinnat tehdään hakuajan umpeuduttua, ja niistä tiedotetaan 4.6.2016 mennessä Suomen Lumilautaliiton internetsivuilla fsa.fi. Valituille tiedotetaan valinnasta myös sähköpostitse tai puhelimitse. Hakijoiden tulee olla 7., 8. tai 9. luokan oppilaita eli vuosina 2001, 2002 tai 2003 syntyneitä laskijoita. Valituksi tuleminen edellyttää sitoutumista osallistumiseen muodostetun ryhmän leireille.

Haku kaudelle 2016-2107 on päättynyt ja laskijat valittu. Valinnat: http://fsa.fi/ajankohtaista/ylakoululeirilaiset-ensi-kaudelle-valittu/

YLÄKOULULEIRIT 2016-2017

2.-8.10. Leiri 1
13.-19.11. Leiri 2
22.-28.1. Leiri 3
12.-18.2. Leiri 4
12.-18.3. Leiri 5
26.3.-1.4. Leiri 6

Lisätietoja

www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi
Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia Facebook

Anni Halonen
Tel: +358 50 3744617
Email: anni.halonen(ät)fsa.fi