YLÄKOULULEIRIT

Suositut yläkoululeirit jatkuvat ensi kaudella. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2017–2018 siten, että laskija majoittuu ja harjoittelee Vuokatti-Ruka Urheiluopistolla sekä käy päivällä koulua Tenetin yläkoulussa.

Tulevalla kaudella järjestämme leirit tasoryhmissä. Ryhmät kootaan taitotason ja motivaation mukaan. Tarvittaessa ryhmiä sekä leiritysajankohtia muokataan kauden aikana. Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia, ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Suomen Lumilautaliiton ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat. Kouluasioiden järjestämisestä urheilija vastaa itse sopimalla tehtävät oman koulun opettajien kanssa. Tenetin yläkoulun yhdysopettaja vastaa koulunkäynnistä Vuokatissa ja on tarvittaessa yhteydessä urheilijoiden kouluihin.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.5.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anni.halonen@vrua.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, seura, kotikunta, koulun nimi, yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti), stanssi (regular vai goofy), sponsorit ja mahdolliset allergiat sekä loukkaantumiset. Lisäksi haluamme tietää lumilautailutaustastasi (tuntia / kertaa / vko, kauanko harrastanut), muut harrastukseksesi (tuntia / harjoituskerrat / vko, kauanko harrastanut), SM-kisojen ja Suomi Tour -kiertueen ja mahdollisten muiden kisojen sijoituksesi viimeiseltä kahdelta vuodelta sekä video- ja valokuvalinkit, jos olet kuvannut kahden viime kauden aikana. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen teksti, miksi haluaisit lumilautailun yläkoululeiritykseen.

Urheilijavalinnat tehdään heti hakuajan umpeuduttua, ja niistä tiedotetaan 31.5.2017 mennessä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ja Suomen Lumilautaliiton internetsivuilla www.fsa.fi. Valituille tiedotetaan valinnasta myös sähköpostitse tai puhelimitse. Hakijoiden tulee olla 7., 8. tai 9. luokan oppilaita. Valituksi tuleminen edellyttää sitoutumista osallistumiseen muodostetun ryhmän kaikille leireille.

Lisätiedot:
Anni Halonen / 050 3744617 / anni.halonen@fsa.fi

www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi