YLÄKOULULEIRIT

Suositut yläkoululeirit jatkuvat ensi kaudella. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2019–2020 siten, että laskija majoittuu ja käy koulua Vuokatin Urheiluopistolla. Harjoituspaikat ovat Vuokatin Urheiluopisto, Vuokatin rinteet sekä SuperPark.

Tulevalla kaudella järjestämme leirit tasoryhmissä. Leirien ryhmät muodostaan iän ja taitotason perusteella. Tarvittaessa ryhmiä sekä leiritysajankohtia muokataan kauden aikana. Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia, ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Suomen Lumilautaliiton ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat. Kouluasioiden järjestämisestä urheilija vastaa itse sopimalla tehtävät oman koulun opettajien kanssa. Omista kouluista saatujen tehtävien tekemistä valvoo koulunkäyntiavustaja. Leirien aikana on myös mahdollista suorittaa esim. kokeita valvotusti. 

Lisätietoja ensi kauden Yläkoululeireistä tulossa myöhemmin.

Hakeminen

Hakuaika 1.-15.5.2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla "HAKEMUS, Yläkoululeirit" 15.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anni.halonen@vrua.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, seura, kotikunta, koulun nimi, yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti), stanssi (regular vai goofy). Haluamme tietää lumilautailutaustastasi (tuntia / kertaa / vko ja kauanko harrastanut), muut harrastukseksesi (tuntia / harjoituskerrat / vko ja kauanko harrastanut), SM-kisojen ja Suomi Tour -kiertueen ja mahdollisten muiden kisojen sijoituksesi viimeiseltä kahdelta vuodelta sekä video- ja valokuvalinkit, jos olet kuvannut kahden viime kauden aikana. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen teksti, miksi haluaisit lumilautailun yläkoululeiritykseen. Kerro myös jos olet osallistunut muihin lumilautailutapahttumiin tms. ja kerro myös mahdollisista loukkaantumisista

Valituille tiedotetaan valinnasta sähköpostitse tai puhelimitse 15.6.2019 mennessä. Hakijoiden tulee olla 7., 8. tai 9. luokan oppilaita. Valituksi tuleminen edellyttää sitoutumista osallistumiseen muodostetun ryhmän kaikille leireille.

Lisätiedot:
Anni Halonen / 050 3744617 / anni.halonen@fsa.fi

www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi