Henkilöjäsenyys

 

Suomen Lumilautaliitto ry:n jäsenmaksu kaudelle 18-19. 

Jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon liittymällä liiton henkilöjäseneksi. Liiton jäsenenä voit olla mukana vaikuttamassa liiton toimintaan, saat ajankohtaista tietoa lumilautailusta henkilökohtaisesti ja olet mukana tukemassa juniorilautailua. Kaudella 18-19 henkilöjäsenyyksistä kerätyt varat ohjataan nuorten lumilautamaajoukkueen toimintaan. Ostamalla lisenssin tuet nuorten matkaa kohti kansainvälistä huippua. 

Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen Liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Huomaathan että jäsenyys ei sisällä vakuutusta tai kilpailulisenssiä. Kilpailulisenssin sisältävä jäsenyys myydään erikseen. Osallistuminen lumilautailukilpailuihin edellyttää, että laskijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat. Ostamalla jäsenyyden sitoudut noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä sekä lumilautaliiton antidoping- ja yleisiä kilpailusääntöjä sekä kurinpitosääntöjä.

Henkilöjäsenyyden maksu

Jäsenyyden hinta on kaikenikäisille henkilöille 20 €, ja se tulee voimaan kun se on maksettu. Voimassaolo päättyy 31.5.2018, jonka jälkeen jäsenyyden voi uusia seuraavalle kaudelle maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan. 

Siirry maksuun: https://www.suomisport.fi/purchase/licence?sport=69

MAKSUOHJEET: Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti, sivu sivulta. Palvelu vaatii profiilin luomisen järjestelmään. Henkilötiedot, jotka annetaan profiilin luonnin yhteydessä, siirtyvät automaattisesti Suomisportiin, joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenrekisteri. Mikäli olet ostamassa jäsenyyttä huollettavallesi, tee ensin itsellesi profiili Suomisportiin ja lisää sitten huollettavasi omaan profiiliisi. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla, useilla luottokorteilla, mobile paylla tai laskulla.

Jäsenedut

Lumilautaliiton jäsenet saavat Helsingin Urheiluhieronnasta PLUS-hinnaston mukaisen hinnan palveluista (https://www.helsinginurheiluhieronta.fi/hinnasto/). Etu voimassa 31.9.2018 saakka.

 

Lisätietoja: Tiina Lindström p. +358440988008, tiina.lindstrom@fsa.fi

SUOMISPORT PIKAOHJE

Suomisport pikaohje pdf

 
SUOMISPORT REKISTERISELOSTE

Suomisport rekisteriseloste pdf

Henkilöjäsenyyden edut

BURTON STORE HELSINKI

Burton Store Helsinki tarjoaa Lumilautaliiton henkilöjäsenille loka-marraskuun ajan kaikki tuotteet -20 % alennuksella. Etu on henkilökohtainen ja sen saa näyttämällä kassalla puhelimellaan Suomisportin omilla sivuilla tai aplikaatiossa, että jäsenmaksu on maksettu.