Liity jäseneksi

 

SUOMEN LUMILAUTALIITTO RY:N JÄSENMAKSU KAUDELLE 18-19.

Jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon liittymällä liiton henkilöjäseneksi. Liiton jäsenenä voit olla mukana vaikuttamassa liiton toimintaan, saat ajankohtaista tietoa lumilautailusta henkilökohtaisesti ja olet mukana tukemassa juniorilautailua. Kaudella 18-19 henkilöjäsenyyksistä kerätyt varat ohjataan nuorten lumilautamaajoukkueen toimintaan. Ostamalla lisenssin tuet nuorten matkaa kohti kansainvälistä huippua. 

Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen Liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Ostamalla jäsenyyden sitoudut noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä sekä lumilautaliiton antidoping- ja yleisiä kilpailusääntöjä sekä kurinpitosääntöjä.

 

Suomen Lumilautaliiton jäsenyydet ja kilpailulisenssit ostetaan Suomen Olympiakomitean hallinnoimasta Suomisport -palvelusta. Katso alta sinulle sopiva jäsenyys.

 

HENKILÖJÄSENYYS (HARRASTAJAT)

Henkilöjäsenyys on tarkoitettu harrastetason lumilautailijoille ja lajista kiinnostuneille henkilöille. Sillä saa osallistumisoikeuden KIDS -sarjassa (Suomi Tour ja SM-kisat), Banked Slalom SM-kisoissa ja Masters -sarjassa halfpipen SM-kisoissa. 

Jäsenyyden hinta on kaikenikäisille henkilöille 20 €, ja se tulee voimaan kun se on maksettu. Voimassaolo päättyy 31.5.2019, jonka jälkeen jäsenyyden voi uusia seuraavalle kaudelle maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan.

Huom! Myös tavallinen jäsenyys ostetaan Suomisportissa "osta lisenssi tai vakuutuksellinen lisenssi" valikosta. Valita voi oman lumilautaseuran tai ei seuraa ja siirtyä valitsemaan henkilöjäsenyys ja maksutapa. 


Siirry ostamaan jäsenyys: https://www.suomisport.fi/purchase/licence?sport=69


HENKILÖJÄSENYYS + LISENSSI (KILPAILIJAT)

Henkilöjäsensyys + kilpailulisenssi on tarkoitettu Suomi Tour ja SM-kilpailuihin osallistuville Grom, Rookie ja Open sarjoissa laskeville lumilautailjoille.

Kilpailulisenssin sisältävän jäsenyyden hinta on 30 €, ja se tulee voimaan kun se on maksettu. Voimassaolo päättyy 31.5.2019, jonka jälkeen jäsenyyden voi uusia seuraavalle kaudelle maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan.

Huom! Lisenssi ei sisällä vakuutusta. Osallistuminen lumilautailukilpailuihin edellyttää, että laskijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat. Lisenssiä ostettaessa ilmoitetaan omat vakuutustiedot. 

Siirry ostamaan jäsenyys kilpailulisenssillä: https://www.suomisport.fi/purchase/licence?sport=69

LIITTYMISOHJEET

MAKSUOHJEET: Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti, sivu sivulta. Palvelu vaatii profiilin luomisen järjestelmään. Henkilötiedot, jotka annetaan profiilin luonnin yhteydessä, siirtyvät automaattisesti Suomisportiin, joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenrekisteri. Mikäli olet ostamassa jäsenyyttä huollettavallesi, tee ensin itsellesi profiili Suomisportiin ja lisää sitten huollettavasi omaan profiiliisi. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla, useilla luottokorteilla, mobile paylla tai laskulla.

 

Lisätietoja: Tiina Lindström p. +358440988008, tiina.lindstrom@fsa.fi

SUOMISPORT PIKAOHJE

Suomisport pikaohje pdf

 
SUOMISPORT REKISTERISELOSTE

Suomisport rekisteriseloste pdf