Henkilöjäsenyys

Suomen Lumilautaliitto ry:n jäsenmaksu kaudelle 17-18. 

Jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon liittymällä liiton henkilöjäseneksi. Liiton jäsenenä saat osallistumisoikeuden liiton järjestämiin lumilautailukilpailuihin, voit olla mukana vaikuttamassa liiton toimintaan, saat ajankohtaista tietoa lumilautailusta henkilökohtaisesti ja olet mukana tukemassa juniorilautailua.

Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen Liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Huomaathan että jäsenyys ei sisällä vakuutusta. Osallistuminen lumilautailukilpailuihin edellyttää, että laskijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat. Ostamalla jäsenyyden sitoudut noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä sekä lumilautaliiton antidoping- ja kilpailusääntöjä.

Henkilöjäsenyyden maksu

Jäsenyyden hinta on kaikenikäisille henkilöille liiton 30-vuotisjuhlan kunniaksi alennetusti 20 €, ja se tulee voimaan kun se on maksettu. Voimassaolo päättyy 30.9.2018, jonka jälkeen jäsenyyden voi uusia seuraavalle kaudelle maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan.

Siirry maksuun: https://www.suomisport.fi/purchase/licence?sport=69

MAKSUOHJEET: Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti, sivu sivulta. Palvelu vaatii profiilin luomisen järjestelmään. Henkilötiedot, jotka annetaan profiilin luonnin yhteydessä, siirtyvät automaattisesti Suomisportiin, joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenrekisteri. Mikäli olet ostamassa jäsenyyttä huollettavallesi, tee ensin itsellesi profiili Suomisportiin ja lisää sitten huollettavasi omaan profiiliisi. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla, useilla luottokorteilla, mobile paylla tai laskulla.

Jäsenedut

Loka-marraskuu 2017 Burton Store kaikki tuotteet -20% normaalihinnoista.

Lumilautaliiton jäsenet saavat Helsingin Urheiluhieronnasta PLUS-hinnaston mukaisen hinnan palveluista (https://www.helsinginurheiluhieronta.fi/hinnasto/). Etu voimassa 31.9.2018 saakka.

 

Lisätietoja: Tiina Lindström p. +358440988008, tiina.lindstrom@fsa.fi

SUOMISPORT PIKAOHJE

Suomisport pikaohje pdf

 
SUOMISPORT REKISTERISELOSTE

Suomisport rekisteriseloste pdf

Henkilöjäsenyyden edut

BURTON STORE HELSINKI

Burton Store Helsinki tarjoaa Lumilautaliiton henkilöjäsenille loka-marraskuun ajan kaikki tuotteet -20 % alennuksella. Etu on henkilökohtainen ja sen saa näyttämällä kassalla puhelimellaan Suomisportin omilla sivuilla tai aplikaatiossa, että jäsenmaksu on maksettu.